Az F4 sztori

Négy felnőtt a fejébe vette, hogy 10 év múlva egy olyan közösségben fognak élni Magyarországon, ahol a fiatalok nemcsak megtalálják a helyüket a világban, hanem előrébb is viszik azt. Négyen négyféleképpen közelítettek ahhoz, hogy mire is lenne szüksége a mai fiatalságnak a boldoguláshoz.

Egyikőjük leginkább azt szeretné, ha a nagybetűs élet kapujában álló diákoknak elegendő információjuk és lehetőségük lenne eldönteni, hogy mihez akarnak kezdeni magukkal az életben.

Van, aki utazásai során azt tanult meg, hogy az életét ő irányítja, és arra is hatással van, ami körülötte történik bárhol is éljen. Ő ezt a szemléletet szeretné továbbadni.

Más egy olyan társadalomban szeretne élni, ahol az emberek tudják, hogy mit és miért csinálnak, és hogy ez milyen hatással van a környezetükre. 

És olyan is van, aki szerint az élethez nem csak a lexikális tudásra van szükség, hanem más társas készségekre is. Ő azt szeretné, ha a most még kicsi fia és kortársai számára lenne egy jól működő, elérhető megoldás.

Sok órányi közös gondolkodás és tervezés eredményeképp született meg az F4. Egy képzés, egy mozgalom, egy felelősen gondolkodó és cselekvő közösség.

Az F4 alapítói

Antal Brigitta
szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner
közgazdász, pszichológus

Erdődi Petra
szervezetfejlesztési tanácsadó,
tréner, coach
közgazdász

Jäger Diána
szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach
közgazdász

Sóváry Dóra
szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach
közgazdász, pszichológus

Flow
www.flow.hu